0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Jeroen van Baren

Happy Shape Jeroen van BarenIk ben Jeroen van Baren, 23 jaar oud en ik ben 09 september 2012 begonnen met afvallen met PowerSlim. Na jaren gesukkeld te hebben met allerlei diƫten, ben ik via een kennis in aanraking gekomen met dit dieet. Ik was er in het begin vrij sceptisch over, want ja, ik heb al zoveel geprobeerd. Zou dit dan wel werken?

(Hierbij Jeroen zijn verhaal dat hij schreef voor het blad Linda).

09 september 2012 dan uit eindelijk de stap genomen om te starten met PowerSlim, met een verbluffend resultaat na 1 week al -3.5kg! Dit gaf voor mij de doorslag om door te gaan. en uiteindelijk bijna 50 kilo af te vallen.

De grootste drijfveer

Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht, van jongs af aan al de zwaarste en dikste van de klas, veel gepest en alle gevolgen van dien. Dit heeft een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen gemaakt, en daar ondervind ik nu, bijna 3 jaar later, nog steeds de gevolgen van. Ik kan moeilijk omgaan met de vrouwelijke aandacht, ik sta nog steeds voor de spiegel, hmm. ja daar kan eigenlijk nog wel wat vanaf. etc. Het zelfbeeld klopt nog steeds niet helemaal. Op een gegeven moment ging ik tegen de kleinste dagelijkse dingen aanlopen. Het kopen van kleren, het passen van een achtbaanstoeltje bijvoorbeeld. Er waren momenten bij dat ik eruit moest omdat de beugel niet er genoeg dicht kon. Dat is een heel pijnlijk moment, om in een vol station naar buiten te lopen. Het halen van een frietje, wat ik maar 1x per maand ad. Je word gelijk aangekeken of je er dagelijks komt. Dit is dus ook de grootste drijfveer geweest om te starten.

Buikwandcorrectie

13 november 2013 ben ik geopereerd aan mijn buik, geen maagverkleining, maar een fantastische buikwandcorrectie, er is toen 3 kilo aan vel en vetschort weggehaald. Wat een openbaring! Maar ook gelijk weer een gigantische klap in de acceptatie van een dun lichaam. Dat ben ik niet, ik ben niet dun, maar waauw wat een resultaat! 

100% geschikt

Mijn coach van Happy Shape, Natalie van Soest, afslankcoach en voedingsdeskundige, is een vrouw waar er maar 1 voor is. 100% geschikt voor het begeleiden voor mensen met overgewicht. En nog steeds! Ik ben nog steeds op zoek naar een manier om haar eens goed te bedanken! Helaas worden de warme douches niet meer uitgegeven door 't bekende tv programma, anders had ik haar daar zeker voor opgegeven!

Helaas ben ik nog steeds bezig met het dieet, dit heeft echter niks te maken met het niet vol kunnen houden in het "normale" gebruik van eten ipv powerslim. Maar we zijn er achter gekomen dat er mogelijk problemen zijn met mijn lever, dunne darm en alvleesklier, hier lopen nog onderzoeken voor en slik nu bepaalde medicatie om te kijken of daarmee de problemen willen verhelpen.

Mijn verhaal laten weten

Ik weet dat de oproep van jullie gaat tot het afgelopen jaar maar ik wilde jullie toch graag mijn verhaal laten weten, en mogelijk ook andere mijn verhaal te vertellen. Het is natuurlijk niet zomaar iets, op je 20ste even 50 kilo afvallen. Ik zou de lezers van de Linda, graag mijn verhaal vertellen. Maar ook behoeden. wanneer je veel kilo's gaat afvallen, is het niet alleen afvallen waarmee je de veranderingen aan gaat. Ook psychisch, veranderd er heel veel. Ik durf eigenlijk wel te zeggen dat mijn leven nu pas echt begonnen is, nadat ik zoveel ben afgevallen. Vroeger zag niemand me staan, ik was altijd "De dikke Jeroen". Ik werd als laatste gekozen bij sportactiviteiten, want een dik iemand zou geen conditie hebben etc.

Dit verhaal is eigenlijk een zeer beknopt verhaal van alles wat er bij komt kijken wat er gebeurt bij het afvallen, in jezelf, voor je omgeving en de veranderende aandachtsmomenten.

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer