0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ingrid van Ginkel

Foto Ingrid PowerslimIngrid na 17 kilo te zijn afgeslankt met Powerslim

De kilo's eraf houden!

Een dieet volgen en kilo's verliezen is op zich geen kunst. Je moet even je kiezen op elkaar houden en doorzetten, maar dan lukt het ook. Maar eenmaal klaar met het dieet, de kilo's eraf houden is een ander verhaal. Ingrid van Ginkel verloor in drie maanden 17 kilo met Powerslim. Nu is ze klaar met het dieet en houdt haar gewicht prima op peil.

"De 17 kilo die ik ben afgevallen blijft eraf. De laatste keer woog ik zelfs nog minder dan aan het einde van de drie maanden Powerslim. Ondanks de oliebollen en het lekkere eten in de decembermaand" vertelt Ingrid enthousiast.

Een wonder is het niet dat de kilo's eraf blijven. Ingrid heeft namelijk echt wel anders leren kijken naar haar voeding. "Ik bakte mijn vlees bijvoorbeeld altijd in Croma, tegenwoordig doe ik dat in olijfolie,"legt ze uit. Aardappels eet ze niet, maar het is niet zo dat ze volledig koolhydraatarm eet. "Ik hou niet van aardappels, dus die laat ik staan, maar ik eet wel pasta," vertelt ze.

Het is niet alleen haar voeding, die ervoor zorgt dat ze de kilo's eraf heeft gekregen en eraf houdt, maar ook beweging doet daar aan mee. Ingrid gaat naar Bushido voor lessen BodyShape en cardiotraining en daarnaast maakt ze bijna iedere avond ook nog een wandeling.

Moeite met het dieet heeft ze eigenlijk niet gehad. Ze heeft best weleens een keer trek gehad, maar met een plakje komkommer of kipfilet, was dat ook zo opgelost. Nu ze klaar is met Powerslim komt ze nog een keer in de maand wegen. Zelf geeft ze aan dat ze dit tot nu toe wel fijn vindt. "Het is toch een soort van stok achter de deur", legt ze uit.

Zelf had ze nooit gedacht 17 kilo te kunnen afvallen. "Ik gebruik medicijnen, waardoor het me meestal niet lukt om meer dan 3 of 4 kilo af te vallen. Dit resultaat had ik dan ook nooit verwacht," zegt ze. Behalve dat de weegschaal minder aangeeft voelt ze zich ook veel beter. "Ik voel me lekkerder en beter in mijn vel," besluit ze.
- See more at: http://www.sportschoolbushido.nl/afslanken-powerslim.html#sthash.0QFagrxh.dpuf

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer