0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Wat kost het?

Gratis coaching

Investeren in een slank en vitaal lichaam!

Een intakegesprek van een 1,5 uur kost normaal € 75,00 en een vervolgconsult van 30 minuten kost € 29,50. Wanneer er gestart wordt met PowerSlim, is het intakegesprek en de coaching het gehele traject gratis bij een minimale afname 4 doosjes PowerSlim producten per week (in fase 1 en 2). Wanneer men ervoor kiest om elders producten te kopen, dan worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

PowerSlim producten zijn uitgebalanceerd

De PowerSlim producten zijn uitgebalanceerd en de samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker jezelf ervan dat je geen kopieën neemt, maar dat je de echte PowerSlim producten gebruikt.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak wegens omstandigheden afgezegd moet worden. Wanneer dit binnen 24-uur gebeurt, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Anders zijn we helaas genoodzaakt om een consult van € 29,50 door te berekenen.

Investeren

Investeren in een slank en vitaal lichaam!

Door met PowerSlim te starten neem je tijd voor jezelf, investeer je in je nieuwe ik.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten voor een goed afslankresultaat. Natuurlijk kost PowerSlim geld, net als de dagelijkse boodschappen in de supermarkt. De kosten zijn per persoon verschillend en afhankelijk van de hoeveelheid kilo’s die je kwijt wilt. De prijs per maaltijd ligt tussen € 2,00 en € 2,50 euro en gemiddeld besteed je € 12,50 per dag aan PowerSlim producten. Je bespaart hiermee natuurlijk voor een groot deel op de boodschappen voor jezelf in de supermarkt. Wanneer je overgaat naar een andere fase, nemen de kosten per week ook af. 

PowerSlim producten inclusief gecertificeerde coach

Of dit duur is mag je natuurlijk zelf bepalen, daar is een ieder helemaal vrij in. Er zijn op de markt veel online aanbieders van eiwitrijke producten. Dit lijkt op het eerste oog goedkoper dan het PowerSlim programma. Maar weet je wel wat je koopt als je geen begeleiding krijgt van een gecertificeerde afslankcoach? Weet je wel hoeveel je moet eten en wat je moet eten, als je geen persoonlijke begeleiding krijgt? En wie helpt je door de moeilijke momenten heen wanneer je denkt dat je het niet meer ziet zitten? Het resultaat.....het zoveelste dieet is weer gedoemd te mislukken omdat je het simpelweg niet alleen kunt. Anders was je nu niet op het punt beland dat er echt iets moet gebeuren in je leven. Bespaar niet op jezelf, je gezondheid is ontbetaalbaar. Je bent het meer dan waard!

PowerSlim Starterspakket, genietend op weg naar jouw 1e weegmoment

Meestal starten we met een starterspakket. Het starterspakket is van alle gemakken voorzien en per dag ingedeeld met 7 verschillende doosjes. Iedere dag kun je een doosje met afwisselende inhoud nemen zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en zelf kunt proeven wat je wel en wat je niet lekker vindt. Tevens zit in het starterspakket een shaker, voor de eerste maand vitamine en mineralen en een informatie pakket, zodat je jezelf goed kunt inlezen. Ook zit er een PowerSlim kookboek in ter waarde van € 19,95 met heerlijke PowerSlim-proof recepten. Het starterspakket is goed voor 7 dagen en kost € 159,00.

Nieuw en individueel behandelplan

Wij maken per persoon een nieuw en individueel behandelplan afgestemd op de wensen en behoeften. Aan de hand van jouw voorgeschiedenis en verwachtingen gaan we doelen bepalen en een persoonlijk stappenplan opstellen. Samen gaan we hiermee intensief aan de slag. Vanaf dat moment zien we elkaar iedere week. Tijdens de wekelijkse consulten word je gewogen en bespreken we uitgebreid jouw vorderingen door.

Na je starterspakket.....je eerste weegmoment....

Na het starterspakket stel je wekelijks je eigen PowerSlim menu samen waarbij je keuze hebt uit meer dan 125 verschillende PowerSlim producten. Vanaf fase 1b ga je minderen met het aantal PowerSlim producten waardoor de kosten per dag ook minder zullen worden. 

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy verklaring