Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Lekker voor de buis

Lekker voor de buis
Lekker voor de buis!

In het weekend is het altijd lastig om niet de mist in te gaan. Zeker wanneer je kinderen lekker naast je op de bank zitten met een schaaltje chips of manlief (of vrouwlief) pakt een zakje met heerlijke nootjes. Hoe moeilijk is het dan om niet te zwichten en jezelf te belonen omdat je het de hele week al zo goed vol hebt gehouden.

Voorpret

Genieten zit hem in kleine dingen, maar ook in de voorbereiding daarvan zodat je je er alvast op kunt verheugen. Door je in de vroege morgen al voor te bereiden op de avond zorgt dit voor voorpret en voor meer ontspanning.

Kies dus nu al een lekkere film uit voor vanavond, of dat ene superleuke tv-programma, en leg je allerfijnste huispak klaar.

Iets lekkers voor de buis

Natuurlijk weet ik ook dat belonen in de vorm van eten ook een veel voorkomend punt is. Bedenk dus ook vast wat jouw lekkere PowerSlim snack gaat worden vanavond :)
Hierbij wat ideeën:

 • Jouw toetje eet jij lekker in de avond op de bank.
  Klop een eiwit stijf en spatel dit door één van de desserts met een beetje vloeibare zoetstof, bijvoorbeeld Chocolade. Hmm chocolademousse!
 • Maak een lekker kopje koffie,
  Snijd een reep in kleine, mooie stukjes en snoep ze op als bonbonnetjes.
 • Geen fan van koffie?
  Maak de drank warme chocolade klaar en kruip op de bank.
 • Zin in hartig?
  Lekker genieten van één van de knapperige zoutjes uit het starterspakket zoals de Smoky Barbecue bites, Cream Onion snack of de Chili snack. Heerlijk in combinatie met een glas van je favoriete frisdrank (let op! Maximaal 1 kcal per 100  milliliter en niet meer drinken dan 330ml per dag. Bewaar hem dus voor vanavond).

Kan je niet kiezen uit alle opties? Dubbel genieten kan natuurlijk ook. Kies twee van de ALLERLEKKERSTE en neem van beide een halve portie.