Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Natalie van Soest over Happy Shape

Mijn naam is Natalie van Soest en ik ben voedingsdeskundige, gecertificeerd afslankscoach,  orthomoleculair adviseur, suppletie adviseur en bevoegd EMB bloedtest adviseur. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hormonen, vrouwen in de overgang en afslanken.

Na zelf jaren gekampt te hebben met hormonale klachten, fibromyalgie, darmklachten en op onverklaarbare wijze gewichtstoename, besloot ik op zoek te gaan naar de oorzaak van mijn klachten. Zo kwam ik terecht bij de orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer. Ik vond dit zo interessant en herkenbaar, dat ik diverse opleidingen hiervoor ben gaan volgen. Hierdoor wist ik zelf rust te creëren in mijn hoofd, maar vooral in mijn lichaam. Door de juiste ondersteuning van voeding, suppletie en een gezonde levenstijl heb ik mijn klachten onder controle en voel ik mij weer in balans.

Dit kun je alleen bereiken als je ook echt bereid bent om diep te gaan. Te ontdekken waar het vandaan komt en hier actie op te ondernemen. Dit probeer ik mijn klanten ook altijd duidelijk te maken. Een mooie uitspraak van Albert Einstein: "als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg". En dat is helemaal waar. Als jij niet wil vernieuwen en je voedingspatroon niet wil aanpassen, blijf je in de oude patronen steken.

Al meer dan 300 klanten heb ik de afgelopen jaren begeleid naar een verantwoord gewicht, een goede en gezonde leefstijl en een andere mindset.

Kennis en ervaring in afvallen

De beslissing om af te slanken is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Hoe vaak heb je jezelf voorgenomen om weer op maandag te starten met een dieet. Hoe vaak kijk je in de spiegel en denk je “ik ben er helemaal klaar mee”. Als ervaren voedingscoach ken ik deze obstakels maar al te goed. Mede door jarenlange kennis en ervaring.

Je staat er niet alleen voor

Met Happy Shape hoef je het niet alleen te doen. Want afvallen op zich is al moeilijk genoeg. Samen met de afslankscoach van Happy Shape zal dit proces veel makkelijker gaan. Natuurlijk moet je het alleen doen als je thuis bent. Maar de coach is daar om je bij te staan met raad en daad en tips waar je werkelijk iets mee kunt. Die je motiveert wanneer je even een ‘dip- moment’ hebt en je steunt als de laatste loodjes het zwaarst wegen. Niet alleen van 9 tot 5, maar ook in het weekend of in de avonden staan we voor je klaar met advies. Je doet het niet alleen.....we doen het samen. Samen bereik je meer.

Modernste afslankapparaten

Daarnaast kunnen we ook adviseren bij het afslanken door middel van onze afslankapparaten. In onze studio werken we met de Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo. Beide apparaten kunnen ingezet worden bij het versterken en verstrakken van de spieren, het verminderen van vetmassa, het bestrijden van plaatselijke vetophopingen en cellulite en het verminderen in omvang.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je gemotiveerd om een nieuwe weg in te slaan en te kiezen voor “a new way of life”, aarzel dan niet langer en bel voor een gratis kennismakingsgesprek bij Happy Shape. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer we samen de strijd aangaan, je heel “happy” in je lijf gaat voelen.