Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ultralift behandeling

Ultralift PureforYou
Fitness voor je huid

Hotter dan hot in de beautywereld! Dat zijn momenteel de huidverjongingsbehandelingen met biostimulatie en ultrasound, oftewel de Ultralift. Met grote trots vertellen we jou: dat kan vanaf nu ook bij Happy Shape.

De Ultralift is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Dit gebeurt door middel van biostimulatie. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.

Ga voor een strakke en stralende huid met de allernieuwste techniek in de beautywereld: de Ultralift

Daarnaast maakt de Ultralift gebruik van ultrasound, dit zijn specifieke geluidsgolven die je lichaam aanzet tot het tot rust brengen van je huid, zodat deze op een diep niveau kan herstellen. Het fijne aan de Ultralift behandeling is dat het programma helemaal kan worden aangepast op jouw huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht.

Alles bij elkaar geeft dit verbluffende resultaten. Het is niet voor niks dat mensen van heinde en verre komen voor deze unieke behandeling!

In 3 stappen een strakke en stralende huid

Stap 1
We starten met de Facial Activator. Daarvoor brengen we 20 facial leads op je gezicht aan. Dit zijn kleine plakkertjes die bio-elektrische signalen aan je gezicht afgeven. Deze ultratone signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt ervoor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Je huid raakt weer in topconditie en... straalt!
Stap 2
Stap 2 in de behandeling is de Microwands. De Micowands stuurt een lage, pulserende microstroom door je huid die ervoor zorgt dat je huid instant verjongt, de productie van collageen en elastine verhoogt en de celvernieuwing versnelt. Het resultaat: een stevige en stralende huid.
Stap 3
De behandeling eindigt met de 3MHZ Ultrasound. Een van onze huidspecialisten stemt de intensiteit van de Ultrasound af op de behoefte van jouw huid, om zo optimaal je fijne lijntjes aan te pakken. Daarnaast werkt de Ultrasound uitstekend bij het verhelpen van acne en een eventuele onderkin.

De 5 voordelen van Ultralift

  • Zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Vervaagt fijne lijntjes
  • Verbetert de huidstructuur (werkt zeer goed bij acne)
  • Aanmaak nieuwe cellen

Ultralift en jij

Wil jij ook het nieuwste van het nieuwste ervaren op huidverzorgingsgebied? Boek dan nu je behandeling met de Ultralift! Voor een optimaal resultaat raden wij je aan een kuur van 12 behandelingen te volgen, ondersteund met de Fruitzuurpeeling-behandeling. Om het stralende resultaat te behouden, kun je na deze kuur het beste eens per maand de Ultralift herhalen.