0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ervaringen PowerSlim

Onze eigen ervaringen

Hans van Berkel

Hans van Berkel

Ik ben al zo’n 15 jaar diabetes II patiënt en na een paar jaar slikken van pillen was het moment gekomen dat ik insuline moest gaan spuiten. Eerst nog klein hoeveelheden maar dat werd al snel meer. Als je dit een aantal jaren doet gaat het al gauw vervelen.

Ik was niet echt te zwaar en sportte een keer in de week en zwom een keer in de week. Dus beweging genoeg zou ik zo zeggen. Maar ik wilde wel graag van die insuline af. Elke keer als je van huis was moest je rekening houden met het spuiten dus altijd pennen meenemen. Ook moest je er voor zorgen dat je iets bij je had voor het geval je een “hypo” kreeg. Meestal Dextro.

Lees meer...

Dico van Mourik, -38 kilo

Dico van Mourik, -38 kilo

Ik was iemand die heel zijn leven eigenlijk al overwicht heeft gehad. Het zit gewoon in de familie om lekker te eten en veel te eten. Ook met vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Zelf heb ik mij er nooit zo druk over gemaakt en accepteerde ik mezelf hoe ik was.

Sinds twee tot drie jaar kreeg ik steeds meer pijn in mijn gewrichten, benauwdheid, hartkloppingen en dat ik snel moe was. Altijd eigenwijs geweest en nooit erbij stil gestaan om er iets aan te doen of om te gaan sporten vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Lees meer...

Succesverhaal Christiaan

Succesverhaal Christiaan

Nu is het genoeg geweest!

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen. Ik had al een aantal keer de reclame van PowerSlim op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet! Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Lees meer...

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Met heel weinig zelfvertrouwen en met nog minder vertrouwen in het zoveelste dieet, maakte ik een afspraak met Natalie van Soest, voedingsdeskundige van Happy Shape uit Tiel. Na haar enthouisiaste uitleg over PowerSlim begon ik niet aan een dieet, maar leerde ik eindelijk anders eten. De producten zijn allemaal erg lekker en hierdoor kon ik het heel goed volhouden.

Lees meer...

Ik ben klaar voor het mooie weer!

Ik ben klaar voor het mooie weer!

Als ik het kan, kan jij het ook!

Sandra van Gelderen vertelt haar verhaal.

Ik had al langer overgewicht en zat niet lekker in mijn vel. Verschillende diëten die ik probeerde hadden weinig effect, tot ik PowerSlim ontdekte. Eén-op-één begeleiding van een persoonlijke voedingscoach, aangevuld met lekkere producten, dat was de manier voor mij. Gelukkig kan ik het programma goed combineren met mijn gezinsleven. Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf neem ik daar de PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone pasta’.

Veel energieker, vrolijker en fitter

Lees meer...

Powerslimmer van de maand

Powerslimmer van de maand

Supertrots op deze lieve Powerslimmer Christaan. Hij is  begonnen op 5 januari 2018 en op 1 mei had zijn streefgewicht bereikt. Hij is 28 kilo afgevallen. Hoe ontzettend knap is dit. 

Wil je dit fantastische resultaat ook bereiken? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 0344 - 655099 of maak gebruik van het contactformulier

Lees meer...

Trots op deze kanjer

Trots op deze kanjer

En weer een prachtig tussenresultaat van een hele lieve en dappere PowerSlimmer. Manon is al bijna 20 kilo kwijt maar wil nog even doorgaan om haar streefgewicht te behalen. Dit gaat haar zeker lukken, we hebben er alle vertrouwen in. Maar dit verschil is natuurlijk al prachtig!

 

Lees meer...

Mia de Lusenet-Koster

Groot fan van Power Slim geworden

In oktober van dit jaar besloot ik om eens en vooral voor altijd van de overtollige kilo’s af te komen. Ik ben 65 jaar en dan is het niet gemakkelijk om af te vallen. Niet snoepen, niet drinken en niet te veel eten. Dat helpt wel maar nooit voor lang. Op een gegeven moment ontbreekt de motivatie gewoon. Met Power Slim is dit wel gelukt en ben ik nu (6 december) op mijn streefgewicht. In totaal ben ik zo’n 10 kilo afgevallen en voel me daar niet alleen een heel stuk bij beter bij, het doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Mijn huid ziet er gezond uit en ik heb weer energie!

Lees meer...

Sylvia gaat als een speer

Sylvia gaat als een speer

Sylvia is een PowerSlimmer die heel lang heeft getwijfeld om te starten met PowerSlim. Ze dacht dat dit niet voor haar was weggelegd omdat ze aanzienlijk overgewicht had. Hier kampte ze al jaren mee. Ondanks al haar twijfels, heeft ze toch de stoute schoenen aangetrokken en heeft ze een vrijblijvend informatie gesprek aangevraagd bij Happy Shape. Het resultaat....25 kilo lichter! Een echte topprestatie waar wij bij Happy Shape zo ontzettend trots op zijn. Sylvia is echt een kanjer die iedere week lachend komt wegen. 

Lees meer...

Marcel en Monique

powerslim gewicht 49cfade2Gewicht verliezen met Power Slim: "Je moet het zelf doen".

Langzaam maar zeker zwaarder worden, tot het punt is bereikt waarop je vindt dat er iets aan gedaan moet worden. Zo ging het bij Marcel Bobeldijk en Monique Theisen, die besloten om te vallen met behulp van Power Slim. Met resultaat, want ruim vijf weken later slaat de weegschaal bij allebei tien kilo minder uit.

"We hebben allebei geen extreem overgewicht, maar toch wil je rond je veertigste dat buikje kwijt", vertelt Marcel. Dus besloten ze samen om Power Slim te gaan gebruiken en hun voedingspatroon en bewegingspatroon drastisch aan te passen. Nu eten ze zes keer op een dag. Varièrend van shakes, toast, yoghurt met muesli tot aan garnalen, zalm, repen en borrelnootjes. Natuurlijk niet altijd de makkelijkste opgave. "Na vijf weken komt de shake je 's ochtends de neus wel uit, maar dat komt meer doordat je niet kunt eten wat je wilt", legt Marcel uit. Maar er zijn ook zeker lichtpuntjes. "Ik neem 's ochtends tussendoor vaak een pakje chocomelk mee, omdat dat handig is op het werk. Maar die smaakt net zoals gewone".

Lees meer...

Arianne Bijl

Arianne gebruik powerslimAlweer een strijd tegen de overtolige kilo's..

Tot zover ik me kan herinneren heb ik altijd al overgewicht gehad.. Ik was vroeger altijd het meisje op school wat dikker was en ja daar word je soms toch wel hard mee geconfronteerd maar ook daar wen je op een gegeven moment aan. Naarmate je ouder wordt ben je toch steeds meer met je uiterlijk bezig dus ook ik heb vanaf mijn twintigste diverse malen pogingen gedaan om af te vallen en soms lukte dat ook goed maar dan krijg je in de loop van de tijd toch weer te maken met het bekende jojo effect, 20 kilo afvallen en 30 kilo zwaarder worden wat op zich natuurlijk erg frustrerend is en op een gegeven moment heb ik voor mezelf besloten om toch maar tevreden met mezelf te zijn.

Lees meer...

Ingrid van Ginkel

Foto Ingrid PowerslimIngrid na 17 kilo te zijn afgeslankt met Powerslim

De kilo's eraf houden!

Een dieet volgen en kilo's verliezen is op zich geen kunst. Je moet even je kiezen op elkaar houden en doorzetten, maar dan lukt het ook. Maar eenmaal klaar met het dieet, de kilo's eraf houden is een ander verhaal. Ingrid van Ginkel verloor in drie maanden 17 kilo met Powerslim. Nu is ze klaar met het dieet en houdt haar gewicht prima op peil.

"De 17 kilo die ik ben afgevallen blijft eraf. De laatste keer woog ik zelfs nog minder dan aan het einde van de drie maanden Powerslim. Ondanks de oliebollen en het lekkere eten in de decembermaand" vertelt Ingrid enthousiast.

Een wonder is het niet dat de kilo's eraf blijven. Ingrid heeft namelijk echt wel anders leren kijken naar haar voeding. "Ik bakte mijn vlees bijvoorbeeld altijd in Croma, tegenwoordig doe ik dat in olijfolie,"legt ze uit. Aardappels eet ze niet, maar het is niet zo dat ze volledig koolhydraatarm eet. "Ik hou niet van aardappels, dus die laat ik staan, maar ik eet wel pasta," vertelt ze.

Lees meer...

Nelly van Arkel

powerslim gezond afslanken 282021b3Nu is het mijn beurt!

Nelly van Arkel is inmiddels 16 kilo kwijt, terwijl ze eigenlijk had ingezet op 14 kilo. Op de vraag of ze het volhouden van het dieet zwaar heeft gevonden, antwoordt ze volmondig: "Nee".

Ze was al eens heel goed afgevallen. Gedurende de jaren slopen de kilo's er langzaam maar zeker weer aan. Maar wat ze ook probeerde het wilde maar niet lukken. "Wat ik ook probeerde of wat ik ook deed, er kwam alleen maar gewicht bij," vertelt Nelly. Helemaal onverklaarbaar was dat niet, want op dat moment had ze te maken met onrust. "Toen het rustiger werd, dacht ik, nu is het mijn beurt," vervolgt ze.

En zo gezegd zo gedaan. "Ik was het echt zat en had er goed over nagedacht, toen ik de stap zette," zegt Nelly. In maart was het zover en begon ze met afvallen bij Bushido met Power Slim. Vijf maanden later heeft ze het gewichtsverlies behaald dat ze wilde. Sterker nog; ze is twee kilo meer kwijt dan ze van tevoren had aangegeven.

Lees meer...

Greet van Veen

Mijn succes-storyGreet gebruik powerslim

Op 26 maart 2013 zitten Ina (mijn vriendin) en ik wat te drinken in afwachting van een voorstelling in het Beatrixtheater waar wij naartoe gaan. Vraagt mijn vriendin ineens of ik de volgende dag met haar meega naar Natalie in Tiel. Zij heeft daar een informatie-afspraak over afvallen en power slim. Ina had op een beurs al wat van deze producten geproefd en het leek haar wel een aanpak die voor haar zou kunnen werken. En wat ze geproefd had, was nog lekker ook!!!

Lees meer...

Renate Vrijdag

De dag waarop ik definitief besloot dat het echt niet langer kon! Renate gebruik powerslim

Wat een normale dag in juni leek te zijn, was voor mij uiteindelijk een dag dat ik een heel ander mens zou gaan worden.

Ik maakte me gereed om naar mijn werk te gaan, wilde mijn uniform aantrekken maar kreeg met heel veel moeite mijn uniform broek dicht. Toen ging bij mij echt de knop om. Dit kon zo echt niet langer. Ik kreeg inmiddels al moeite om een broek maat 48 aan te krijgen en wilde absoluut geen broeken bestellen in maat 50.

Lees meer...

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer