0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ervaringen PowerSlim

Onze eigen ervaringen

Samen bijna 145 kilo afgevallen

Samen bijna 145 kilo afgevallen

Een familie prestatie

Anja is in oktober 2018 met haar gezin (man en dochter) gestart met PowerSlim bij Happy-Shape in Tiel. De familie heeft altijd hun doel voor ogen gehouden en is deze moeilijke strijd zonder klagen aangegaan. 

Lees meer...

Charlotte - min 12 kilo

Charlotte - min 12 kilo

Wow...wat een prachtig verschil! Onze lieve PowerSlimmer is nu al 12 kilo afgevallen. Ze is er nog niet, maar hier alvast een heel mooi tussenresultaat. Super knap gedaan 

Lees meer...

Mascha - meer dan 20 kilo afgevallen

Mascha - meer dan 20 kilo afgevallen

En weer een topper die straalt als nooit tevoren. Ruim 20 kilo kwijt en nu keuzestress heeft omdat ze allemaal nieuwe kleding moet kopen, bah wat vervelend. Super trots op jou!

Lees meer...

Nicole - meer dan 25 kilo afgevallen

Nicole - meer dan 25 kilo afgevallen

Deze topper is al meer dan 25 kilo kwijt  Het is niet altijd even makkelijk voor haar geweest. Soms stond ze even stil en wilde de weegschaal niet meewerken.

Lees meer...

Mehmet - 15 kilo afgevallen

Mehmet - 15 kilo afgevallen

Yeahhh! De eerste 15 kilo is een feit voor deze lieve Powerslimmer. Wegens zijn diabetes type 2 moest hij echt iets aan zijn gewicht gaan doen. Ook op advies van zijn arts. Hoge viscerale buikvet veroorzaakt vaak diabetes type 2 en de kans op hart- en vaatziekte en andere vervelende ziektes neemt toe.

Lees meer...

Martina - 13 kilo afgevallen

Martina - 13 kilo afgevallen

Kijk haar eens stralen! Trotse coach van deze kanjer die 13 kilo is afgevallen. Ze is toch een totaal ander mens geworden?!

Lees meer...

Hans van Berkel - Geen insuline meer

Hans van Berkel - Geen insuline meer

Ik ben al zo’n 15 jaar diabetes II patiënt en na een paar jaar slikken van pillen was het moment gekomen dat ik insuline moest gaan spuiten. Eerst nog klein hoeveelheden maar dat werd al snel meer. Als je dit een aantal jaren doet gaat het al gauw vervelen. Ik was niet echt te zwaar en sportte een keer in de week en zwom een keer in de week. Dus beweging genoeg zou ik zo zeggen. Maar ik wilde wel graag van die insuline af. Elke keer als je van huis was moest je rekening houden met het spuiten dus altijd pennen meenemen. Ook moest je er voor zorgen dat je iets bij je had voor het geval je een “hypo” kreeg. Meestal Dextro.

Lees meer...

Dico van Mourik, -38 kilo

Dico van Mourik, -38 kilo

Ik was iemand die heel zijn leven eigenlijk al overwicht heeft gehad. Het zit gewoon in de familie om lekker te eten en veel te eten. Ook met vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Zelf heb ik mij er nooit zo druk over gemaakt en accepteerde ik mezelf hoe ik was.

Sinds twee tot drie jaar kreeg ik steeds meer pijn in mijn gewrichten, benauwdheid, hartkloppingen en dat ik snel moe was. Altijd eigenwijs geweest en nooit erbij stil gestaan om er iets aan te doen of om te gaan sporten vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Lees meer...

Succesverhaal Christiaan

Succesverhaal Christiaan

Nu is het genoeg geweest!

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen. Ik had al een aantal keer de reclame van PowerSlim op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet! Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Lees meer...

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Met heel weinig zelfvertrouwen en met nog minder vertrouwen in het zoveelste dieet, maakte ik een afspraak met Natalie van Soest, voedingsdeskundige van Happy Shape uit Tiel. Na haar enthouisiaste uitleg over PowerSlim begon ik niet aan een dieet, maar leerde ik eindelijk anders eten. De producten zijn allemaal erg lekker en hierdoor kon ik het heel goed volhouden.

Lees meer...

Ik ben klaar voor het mooie weer!

Ik ben klaar voor het mooie weer!

Als ik het kan, kan jij het ook!

Sandra van Gelderen vertelt haar verhaal.

Ik had al langer overgewicht en zat niet lekker in mijn vel. Verschillende diëten die ik probeerde hadden weinig effect, tot ik PowerSlim ontdekte. Eén-op-één begeleiding van een persoonlijke voedingscoach, aangevuld met lekkere producten, dat was de manier voor mij. Gelukkig kan ik het programma goed combineren met mijn gezinsleven. Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf neem ik daar de PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone pasta’.

Veel energieker, vrolijker en fitter

Lees meer...

Powerslimmer van de maand

Powerslimmer van de maand

Supertrots op deze lieve Powerslimmer Christaan. Hij is  begonnen op 5 januari 2018 en op 1 mei had zijn streefgewicht bereikt. Hij is 28 kilo afgevallen. Hoe ontzettend knap is dit. 

Wil je dit fantastische resultaat ook bereiken? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 0344 - 655099 of maak gebruik van het contactformulier

Lees meer...

Trots op deze kanjer

Trots op deze kanjer

En weer een prachtig tussenresultaat van een hele lieve en dappere PowerSlimmer. Manon is al bijna 20 kilo kwijt maar wil nog even doorgaan om haar streefgewicht te behalen. Dit gaat haar zeker lukken, we hebben er alle vertrouwen in. Maar dit verschil is natuurlijk al prachtig!

 

Lees meer...

Mia de Lusenet-Koster

Groot fan van Power Slim geworden

In oktober van dit jaar besloot ik om eens en vooral voor altijd van de overtollige kilo’s af te komen. Ik ben 65 jaar en dan is het niet gemakkelijk om af te vallen. Niet snoepen, niet drinken en niet te veel eten. Dat helpt wel maar nooit voor lang. Op een gegeven moment ontbreekt de motivatie gewoon. Met Power Slim is dit wel gelukt en ben ik nu (6 december) op mijn streefgewicht. In totaal ben ik zo’n 10 kilo afgevallen en voel me daar niet alleen een heel stuk bij beter bij, het doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Mijn huid ziet er gezond uit en ik heb weer energie!

Lees meer...

Sylvia gaat als een speer

Sylvia gaat als een speer

Sylvia is een PowerSlimmer die heel lang heeft getwijfeld om te starten met PowerSlim. Ze dacht dat dit niet voor haar was weggelegd omdat ze aanzienlijk overgewicht had. Hier kampte ze al jaren mee. Ondanks al haar twijfels, heeft ze toch de stoute schoenen aangetrokken en heeft ze een vrijblijvend informatie gesprek aangevraagd bij Happy Shape. Het resultaat....25 kilo lichter! Een echte topprestatie waar wij bij Happy Shape zo ontzettend trots op zijn. Sylvia is echt een kanjer die iedere week lachend komt wegen. 

Lees meer...

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy verklaring