0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ervaringen PS. food&lifestyle

Onze eigen ervaringen

Amber -12 kilo in fase 3

Amber -12 kilo in fase 3

Deze mooie dame is maar liefst 12 kilo afgevallen in fase 3. En wat heeft ze dit ontzettend goed gedaan. Ze is helemaal klaar voor de zomer!

Lees meer...

Rineke weer helemaal happy in haar vel

Rineke weer helemaal happy in haar vel

Rineke is haar hele leven slank geweest. Totdat ze in de overgang kwam en gestopt was met roken. De vervelende kilo’s vlogen er opeens aan en daar was ze absoluut niet blij mee. Ze herkende zichzelf niet meer in de spiegel.

Lees meer...

Therry Bak -15 kilo

Therry Bak -15 kilo

Toen Therry bij ons het eerste gesprek had, had ze een grote wens. Haar leuke stippeltjes jurkje weer aankunnen die ze al jaren in de kast had hangen. Ze had al bijna geaccepteerd dat slank zijn voor haar niet meer was weggelegd.

Lees meer...

Janneke Broers - 33 kilo

Janneke Broers - 33 kilo

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, ging ik niet meer op foto’s, ontweek ik zo veel mogelijk alle spiegels en de weegschaal ontweek ik al helemaal. Op vakantie ging de knop om, dit moest anders. Ik wil mijn dochters een ander voorbeeld meegeven en gewoon in bikini op het strand “durven” liggen. Toen ik dit eenmaal aan mijzelf had toegegeven ben ik op zoek gegaan naar welke methode bij mij zou passen.

Lees meer...

En weer een topper blij!

En weer een topper blij!

Bente was op eigen kracht al heel wat kilo’s kwijtgeraakt, maar bij de laatste kilo’s had ze toch wat hulp nodig. 

En dat heeft ze fantastisch en snel gedaan. De laatste 7,8 kilo heeft ze dan ook in standje turbo eraf gekregen. Super gedaan en kijk eens wat een prachtig resultaat 💪

Lees meer...

Samen bijna 145 kilo afgevallen

Samen bijna 145 kilo afgevallen

Een familie prestatie

Anja is in oktober 2018 met haar gezin (man en dochter) gestart met PowerSlim bij Happy-Shape in Tiel. De familie heeft altijd hun doel voor ogen gehouden en is deze moeilijke strijd zonder klagen aangegaan. 

Lees meer...

Charlotte - min 12 kilo

Charlotte - min 12 kilo

Wow...wat een prachtig verschil! Onze lieve PowerSlimmer is nu al 12 kilo afgevallen. Ze is er nog niet, maar hier alvast een heel mooi tussenresultaat. Super knap gedaan 

Lees meer...

Mascha - meer dan 20 kilo afgevallen

Mascha - meer dan 20 kilo afgevallen

En weer een topper die straalt als nooit tevoren. Ruim 20 kilo kwijt en nu keuzestress heeft omdat ze allemaal nieuwe kleding moet kopen, bah wat vervelend. Super trots op jou!

Lees meer...

Nicole - meer dan 25 kilo afgevallen

Nicole - meer dan 25 kilo afgevallen

Deze topper is al meer dan 25 kilo kwijt  Het is niet altijd even makkelijk voor haar geweest. Soms stond ze even stil en wilde de weegschaal niet meewerken.

Lees meer...

Mehmet - 25 kilo afgevallen

Mehmet - 25 kilo afgevallen

Yeahhh! De eerste 25 kilo is een feit voor deze lieve Powerslimmer. Wegens zijn diabetes type 2 moest hij echt iets aan zijn gewicht gaan doen. Ook op advies van zijn arts. Hoge viscerale buikvet veroorzaakt vaak diabetes type 2 en de kans op hart- en vaatziekte en andere vervelende ziektes neemt toe.

Lees meer...

Martina - 13 kilo afgevallen

Martina - 13 kilo afgevallen

Kijk haar eens stralen! Trotse coach van deze kanjer die 13 kilo is afgevallen. Ze is toch een totaal ander mens geworden?!

Lees meer...

Hans van Berkel - Geen insuline meer

Hans van Berkel - Geen insuline meer

Ik ben al zo’n 15 jaar diabetes II patiënt en na een paar jaar slikken van pillen was het moment gekomen dat ik insuline moest gaan spuiten. Eerst nog klein hoeveelheden maar dat werd al snel meer. Als je dit een aantal jaren doet gaat het al gauw vervelen. Ik was niet echt te zwaar en sportte een keer in de week en zwom een keer in de week. Dus beweging genoeg zou ik zo zeggen. Maar ik wilde wel graag van die insuline af. Elke keer als je van huis was moest je rekening houden met het spuiten dus altijd pennen meenemen. Ook moest je er voor zorgen dat je iets bij je had voor het geval je een “hypo” kreeg. Meestal Dextro.

Lees meer...

Dico van Mourik, -38 kilo

Dico van Mourik, -38 kilo

Ik was iemand die heel zijn leven eigenlijk al overwicht heeft gehad. Het zit gewoon in de familie om lekker te eten en veel te eten. Ook met vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Zelf heb ik mij er nooit zo druk over gemaakt en accepteerde ik mezelf hoe ik was.

Sinds twee tot drie jaar kreeg ik steeds meer pijn in mijn gewrichten, benauwdheid, hartkloppingen en dat ik snel moe was. Altijd eigenwijs geweest en nooit erbij stil gestaan om er iets aan te doen of om te gaan sporten vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Lees meer...

Succesverhaal Christiaan

Succesverhaal Christiaan

Nu is het genoeg geweest!

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen. Ik had al een aantal keer de reclame van PowerSlim op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet! Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Lees meer...

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Mooi resultaat van Marleen: 18 kg afgevallen

Met heel weinig zelfvertrouwen en met nog minder vertrouwen in het zoveelste dieet, maakte ik een afspraak met Natalie van Soest, voedingsdeskundige van Happy Shape uit Tiel. Na haar enthouisiaste uitleg over PowerSlim begon ik niet aan een dieet, maar leerde ik eindelijk anders eten. De producten zijn allemaal erg lekker en hierdoor kon ik het heel goed volhouden.

Lees meer...

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PS Food & Lifestyle bij Happy Shape Afslankinstituut
Longivity

Privacy verklaring