Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Trilipo Maximus Fat Reduction

Trilipo Maximus Fatreduction voor drievoudige aanpak voor Bodycontouring en Anti-Aging

TriPollar radiofrequentie met Dynamische Spieractivatie. Trilipo is een unieke combinatie van twee effectieve technieken - TriPollar Radiofrequentie (TriLipo RF) en Dynamic Muscle Activation (TriLipo DMA) die tegelijk worden uitgezonden door één en dezelfde applicator. Het synergetische effect zorgt voor een non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage, huidversteviging, spierversterking, cellulitevermindering en rimpelreductie.

Zonder chirurgische ingrepen

Dit resulteert in ongeëvenaarde esthetische resultaten zonder chirurgische ingrepen en biedt vele behandelopties in één behandelplatform: bestrijden van vetophopingen, huidverslapping, cellulite, striae, acne en (acne)littekens evenals het uitvoeren van een non-invasieve SMAS facelift en anti-rimpel behandeling.

Vetvermindering

De Trilipo Maximus Fatreduction werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vet) en spieren om een superieure vetvermindering mogelijk te maken. Het combinatie effect van TriLipo RF en TriLipo DMA zorgt voor een gelijkmatig verdeelde diepgaande verwarming van zowel de dermis als de onderliggende vetlagen.

{youtube}hBj1VW6uXQg{/youtube}