Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Totaalpakket op het gebied van afslanken

Doeltreffend

Happy Shape - Ultratone Dreamshaper

Afslanken is nog nooit zo doeltreffend geweest

Happy Shape gaat verder dan alleen het aanbieden van het afslankprogramma PowerSlim. Happy Shape biedt het totaalpakket aan om op een effectieve en veilige manier vet te verwijderen en figuurcorrecties uit te voeren zonder chirurgische ingrepen en liposuctie. Pijnloze behandelingen die als zeer prettig worden ervaren, maar zeer effectief zijn. Geen herstelperiode, maar direct weer aan het werk of de dag oppakken, zonder bijverschijnselen.

Het alternatief voor liposuctie

Happy Shape heeft hiervoor twee unieke afslankapparaten die ieder op zijn eigen specifieke manier ingezet kunnen worden. Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen de plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen. Daarnaast kunnen ze worden ingezet tegen cellulite vermindering, huidverstrakking en versteviging, rimpelreductie en langdurige omvangvermindering.

Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo

Happy Shape maakt hierbij gebruik van de Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo. Beide apparaten hebben al jaren hun enorme doeltreffendheid bewezen in Europa. Daarbij is Happy Shape in Tiel de 2e afslankstudio van Nederland die met de hypermoderne en vernieuwde Ultratone Dreamshaper werkt. Met de nieuwste technieken mag de Ultratone Dreamshaper met recht het compleetste afslankapparaat genoemd worden.

Een gepersonaliseerd behandelplan

Samen met de Happy Shape specialist wordt er vastgesteld welke resultaten je wenst te behalen om te kunnen afslanken. Daarna wordt er op basis van deze wensen een klantprofiel aangemaakt. Leeftijd, gewicht, lichaamstype (slanke-, gespierde of volumineuze bouw), activiteitenniveau, probleemgebieden en gewenste resultaten worden in onze hoogwaardige software ingevoerd. De Ultratone Dreamshaper berekent de Body Mass Index (BMI) en geeft een gepersonaliseerd behandelplan met een aanbevolen aantal sessies per week.

Gewenste behandeling

Afhankelijk van het gewenste resultaat, het gekozen behandelprogramma en de gewenste doelen, wordt er behandeld met de Ultratone Dreamshaper of de Maximus. Een sessie duurt bij elkaar circa 45 minuten, afhankelijk voor welk afslankapparaat gekozen wordt. Een combinatie van beide apparaten, om op die manier een nog beter resultaat te boeken, behoort tot de mogelijkheden.

Resultaten

Al na de eerste behandeling kan direct centimerverlies worden waargenomen. Dit kan na een sessie van 12 behandelingen met de Ultratone Dreamshaper tot wel 15 cm totale omvangreductie leiden.

Wil je weten wat Happy Shape voor jou kan betekenen? Maak dan nu verblijvend een afspraak voor een gratis proefbehandeling en ervaar zelf het resultaat al na 1 behandeling!