Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Ultratone Dreamshaper

Ultratone Dreamshaper, nog nooit was afslanken zo doeltreffend

De Ultratone methode heeft zich al meer dan 40 jaar in Nederland bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulitis. Daar waar anderen drie verschillende afslankaparaten in moeten zetten, kan de Ultratone Dreamshaper het gewenste resultaat behalen met één doelstreffend aparaat.

Combinatietherapie met Ultrasound & Lymfedrainage zijn het meest effectief gebleken in de bestrijding van cellulite en vetophopingen. TrioLipo combineert deze twee technieken en vult deze aan met intensieve spierstimulatie om de vrijgegeven energie daadwerkelijk te verbranden.

Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen. De Ultratone Dreamshaper biedt een effectieve behandeling die je helpt om in record tijd het gewenste lichaam te krijgen. Het geheim is een krachtig en effectief systeem in de bestrijding van ongewenste vetsegmenten.

HappyShape-Dreamshaper-
HappyShape-Dreamshaper-
HappyShape-Dreamshaper-

De Ultratone Dreamshaper biedt een drievoudige aanpak van vetophopingen

 • Ultrasound
  Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequente Ultrasound voor veilige cavitatie. Directe vrijgave van opgeslagen vetten door de adipocyten (vetcellen). Bestrijdt vetophopingen en vermindert cellulite.
 • OCM Lypolyse
  Verbetert de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te faciliteren. Transporteert het vrijgekomen glycerol als energie (glocogen) naar de spieren.
 • Biofrequentie
  Verbruikt vrijgekomen energie en verbrandt calorieën door intensieve spiercontractie. Verhoogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor een strakke en stevige huid.

Geen enkel afslanksysteem is completer in zijn werking dan het Ultratone Dreamshaper system.

Voordelen van afslanken door Ultratone behandelingen:

 • Gecontroleerde cavitatie: opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie direct vrijgegeven.
 • Lipolyse: breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
 • Lymfedrainage: stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Vermindert vochtretentie.
 • Bevordert de bloedcirculatie: verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.
 • Spierstimulatie: verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
 • Huidverbetering: stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
 • Anti-cellulite: de combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
 • Pijnverlichting & rehabilitatie: stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Verstelt het herstel van blessures met 50%.
 • Wellness: LUMI™therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannen en comfortabele wellness sessie.

Koen Welsch, eigenaar Longevity Lifestyle & Wellness over Happy Shape

HappyShape logo Longevity“De filosofie van Happy Shape en Longevity Lifestyle & Wellness sluiten naadloos op elkaar aan. Ik verwacht dan ook dat u bij Happy Shape in bekwame handen bent om u te ondersteunen bij het behalen van een leven vol zelfvertrouwen en goede gezondheid”