0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Sinterklaastips van PowerSlim

HappyShape SinterklaasDat je nu niet aan het afvallen bent, betekent niet dat je alles weer onbeperkt kunt eten. Al dat lekkers van onze lieve Sint bevat toch behoorlijk wat kcal en koolhydraten. Eet dus alleen iets wat je echt lekker vindt en ben zuinig met de hoeveelheid. En bereid je zelf voor, door de rest van de dag al wat meer maat te houden.

Afvallen tijdens Sinterklaasdagen

Bereid jezelf voor op het Sinterklaasavondje door de rest van de dag al wat meer maat te houden. De verstandigste keuze is natuurlijk om helemaal geen Sinterklaas lekkernijen te pakken, maar dat kan best moeilijk zijn. Wil je toch iets nemen van al dat lekkers? Maak dan voor jezelf de afweging: Welk snoepgoed neem ik? Wanneer neem ik dit? En hoeveel neem ik hiervan? En houd je hier ook aan?

Zorg dat je in balans blijft. Laat de zetmeelportie weg bij je avondmaaltijd en neem voldoende groenten en mager vlees. Drink bij het eten alleen water en geen wijn of fris. Zo houdt je ruimte voor een extraatje later op de avond. Maak deze dagen eens wat vaker een lekkere wandeling om de extra calorie├źn te verbranden. Niets is zo fijn om daarna met tintelende wangen heerlijk op de bank te kruipen.

Maak gebruik van PowerSlim recepten

HappyShape sinterklaastips 2015 PowerSlimOok is het na een stevige wandeling lekker om warme chocolademelk te drinken. Als alternatief kun je natuurlijk ook de PowerSlim warme drank chocolade pakken. Toch liever de gewone variant? Neem dan de halfvolle of light versie en pak een klein kopje in plaats van een grote mok. Ben je bang dat je teveel gaat snoepen, maak dan wat lekkers met behulp van de PowerSlim recepten!

Download de PDF.

 

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy verklaring