Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Dico van Mourik, -38 kilo

Ik was iemand die heel zijn leven eigenlijk al overwicht heeft gehad. Het zit gewoon in de familie om lekker te eten en veel te eten. Ook met vrienden een borreltje hier en een hapje daar. Zelf heb ik mij er nooit zo druk over gemaakt en accepteerde ik mezelf hoe ik was.

Sinds twee tot drie jaar kreeg ik steeds meer pijn in mijn gewrichten, benauwdheid, hartkloppingen en dat ik snel moe was. Altijd eigenwijs geweest en nooit erbij stil gestaan om er iets aan te doen of om te gaan sporten vanwege mijn drukke levensstijl. Ik werk veel en speel in twee bandjes. Het idee om op mijn voeding te gaan letten was nooit in mij opgekomen, ik wist niet beter.

Tot begin van dit jaar. De pijn en vermoeidheid nam drastisch toe tot dat ik gewoon geen zin meer had om bepaalde dingen te doen of te ondernemen en echt niet lekker in mijn vel zat. Toen ben ik eens gaan speuren op het internet en kwam ik terecht bij Natalie van Soest, voedingscoach van Powerslim in Tiel en heb vanaf dat moment geen enkele keer spijt gehad! Ik werd super begeleid en gesteund gedurende het programma. Meteen de eerste week voelde ik mij al beter met de heerlijke producten van Powerslim die waren samengesteld in het starterspakket en ging dit allemaal als een sport zien om toch lekker te kunnen eten maar gezond!

Nu aan het einde van het traject en 38 kilo lichter, ben ik Natalie en mijn familie erg dankbaar voor hun steun en dat ik nu een gewicht heb wat ik nooit had verwacht ooit te krijgen. En wel het allerbelangrijkste, dat ik gelukkig van mijn lichamelijke pijn af ben en dingen weer met plezier oppak en zelfverzekerder ben geworden.

Dus voor de mensen die net als ik een druk leven hebben en toch van lekker eten houden of niet lekker in hun vel zitten om te gaan sporten, raad ik aan om dit Powerslim traject te volgen. Waar wacht je op? Als ik het kan kan jij het ook!