Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Bezin eer ge begint

Bezin eer ge begint - HappyShape

Een heel oud spreekwoord. En wie kent het niet! En wat eigenlijk gewoon zegt dat je eerst goed na moet denken over de gevolgen voordat je actie onderneemt. En dat is nou juist hetgeen dat bij veel mensen ontbreekt als ze de stap nemen om te gaan afvallen.

Even snel afvallen

Ik merk in ons afslankinstituut dat er toch nog veel mensen zijn die denken ‘even snel’ af te vallen met PowerSlim. En natuurlijk leg ik ze heel goed uit wat het programma inhoudt en dat je inderdaad op een snelle en relatief makkelijke manier kan afvallen. MITS je je goed aan de regels houdt en je echt, maar dan ook echt bereid bent om het roer volledig om te gooien.

Dat doe je niet zomaar even

En daar vergissen sommige mensen zich dan in. En dan knikken ze braaf ‘ja’ en roepen ze allemaal dat het gaat lukken, maar het is niet even 2 weken streng lijnen en daarna gewoon weer een wijntje, een broodje of een lekker patatje nemen. Nee lieve mensen, we moeten echt wel meer doen dan alleen die 2 weken doorzetten. We moeten een volledige nieuwe levensstijl zien te krijgen en dat doe je niet zomaar even in 2 weken. Dat duurt weken, soms maanden voordat we ons dit eigen hebben gemaakt. Dit vergt discipline en doorzettingsvermogen. Soms wat tegenslagen en teleurstellingen op de weegschaal. Maar dit alles maakt het meer dan waard als je volhoudt. Want je krijgt er echt een gezonder en veel prettiger leven door. Maar daar moet je wel wat voor doen, dat komt niet zomaar aanwaaien. Dus wanneer je denkt, “ach...dit varkentje zal ik wel even wassen”, begin er dan maar niet aan. Zoek dan iets wat beter bij je past.

Bij ons aan het goede adres

Maar als je denkt dat je er goed over na hebt gedacht en dat je echt je leven wil verbeteren en het roer echt helemaal wilt omgooien omdat je aan alles voelt dat het nu tijd is! Dan ben je bij ons aan het goed adres. Wij willen je dan heel graag goed en deskundig begeleiden naar een gezonde levensstijl. En niet alleen voor even, maar het liefst je verdere leven lang.