Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Uur van de waarheid!

Uur van de waarheid!

Een week later dan gepland (er kwam opeens een vervelend griepje op mijn pad) maar dan toch gisteren gestart met het Re-boost pakket van PS. food&lifestyle. Ook voor mij was het na de feestdagen weer even nodig. Toch iets teveel champagne, etentjes en oliebollen.

En nu kan ik wel heel afgezaagd alle gerechten laten zien die ik de komende 14 dagen mag eten. Maar als het goed is weet iedereen wel hoe de desserts aardbei en de toastjes met kruidenkaas eruit zien. Dit pakket is immers bedoeld voor de mensen die al eerder PS. food & lifestyle hebben gevolgd, maar die toch weer iets zijn aangekomen. Het kan natuurlijk zijn door de feestdagen, maar ook omdat ze toch, ondanks dat ze zo hun best doen met koolhydraat arm eten, een paar kilootjes zijn aangekomen.

RE-boost pakket

Ik neem jullie dus de komende dagen mee in mijn ervaring met RE-boost pakket. Daarnaast vind ik het altijd belangrijk om, wanneer er iets nieuws komt, het zelf ook uit te proberen. Dan kan ik ook eerlijker en gerichter advies geven aan onze klanten.

Anders dan het gewone starterspakket van PS food&lifestyle is dat in dit Re-boostpakket minder dan 30 gram koolhydraten per dag bevat en het 14 dagen duurt. In het normale starterspakket zitten minder dan 40 gram koolhydraten per dag en duurt 7 dagen. En voor mensen die starten met het programma is dat ook helemaal prima. Hierdoor kunnen ze snel uitvinden wat ze wel en wat ze niet lekker vinden.

Super makkelijk en ook allemaal heel smakelijk

In dit 14-daaggse Re-boostpakket zitten 14 dagdoosjes en 14 weekmenus’s voor de avond. Super makkelijk en ook allemaal heel smakelijk. Maar mocht je geen zin hebben in zalm (dag 2), kun je dit rustig vervangen voor kip of een ander mager vlees-of vissoort. Dus je eet per dag 5 PS momenten en het avondeten mag je zelf klaarmaken. Ook makkelijk als je gewoon met je gezin wilt eten. Kortom, tot nu toe goed bevallen. Alhoewel ik persoonlijk geen voorstander ben van de desserts. Maar ik begrijp heel goed de keuzes om deze wel in het pakket te doen. Hierdoor blijf je mooi onder de 30 gram koolhydraten en ben je dus echt na die 14 dagen weer back on track. En daar doen we het immers voor.

En laten we nou eerlijk zijn, wat is nou 14 dagen op een mensenleven. Zijn zo voorbij. So far so good!