0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Mooi resultaat Maximus Trilipo

Combinatie Ultratone Dreamshaper en Maximus Trilipo

Een prachtig verschil voor een klant die zich stoorde aan haar cellulitis. Na een kuur met de Ultratone Dreamshaper in combinatie met de Maximus Trilipo hebben we deze mooie resultaten kunnen bereiken.

Maximus TriLipo

Het Maximus TriLipo systeem is het meest complete anti-aging en lichaamsvormende systeem in de markt. Het is het enige systeem die twee originele technieken combineert:TriLipo Radiofrequency (RF), TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA). Deze combinatie stelt Esthetisch Specialisten in staat om 3 lagen van de huid te behandelen: de dermis, vet en spieren. Dit resulteert in ongeëvenaarde esthetische resultaten voor cliënten zonder chirurgische ingrepen.

Ultratone Dreamshaper

De Dreamshaper is de nieuwste innovatie van Ultratone, al 40 jaar marktleider in biostimulatie, activeert vitaliteit op celniveau voor succesvolle figuurcorrectie, huidverbetering en anti-aging. Ultratone behandelingen helpen je figuur te corrigeren op plaatsen die met een aangepast voeding en beweegpatroon niet willen verminderen. In een behandelsessie worden op specifieke probleemzones vet vrijgegeven, afgevoerd en verbrand terwijl je spieren intensief getraind worden en je huid verstrakt.

Het resultaat is directe omvangvermindering al na één behandeling. Ervaar het zelf tijdens een GRATIS proefbehandeling. Wij maken vervolgens een plan op maat waarmee je jouw persoonlijke doelstellingen kunt bereiken.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u ook nieuwsgierig geworden of de Maximus Trilipo ook voor u zulke mooie resultaten geeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met PureforYou en vraag dan naar een gratis proefbehandeling.

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy verklaring