0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Renate Vrijdag

De dag waarop ik definitief besloot dat het echt niet langer kon! Renate gebruik powerslim

Wat een normale dag in juni leek te zijn, was voor mij uiteindelijk een dag dat ik een heel ander mens zou gaan worden.

Ik maakte me gereed om naar mijn werk te gaan, wilde mijn uniform aantrekken maar kreeg met heel veel moeite mijn uniform broek dicht. Toen ging bij mij echt de knop om. Dit kon zo echt niet langer. Ik kreeg inmiddels al moeite om een broek maat 48 aan te krijgen en wilde absoluut geen broeken bestellen in maat 50.

Ondanks dat ik pas 27 jaar oud ben kamp ik mijn hele leven al met overgewicht. Er kwam geen eind aan, de strijd tegen de kilo’s. Het ene dieet naar de ander 5 kilo eraf later 10 kilo erbij.

Ik moest iets doen maar ik wilde absoluut geen crash dieet en al helemaal geen honger gevoel meer. Wel wist ik dat ik iets moest zoeken waar ik in begeleid werd. Niet alleen om te zorgen dat ik niet in mijn oude gewoonte zou terugvallen maar ook om me er op te wijzen als ik te streng werd voor mezelf.

Ik ben gaan zoeken op internet en kwam zo op de site terecht van Power Slim. Het trok meteen mijn aandacht want het belangrijkste gedeelte voor mij stond er dik gedrukt: Afvallen onder begeleiding. Ik heb de site aandachtig gelezen en hoe meer ik las hoe enthousiaster ik werd.

Dat je ’s avonds groente en vlees mag eten en tijdens de lunch ook nog tot 200 gram groente erbij mag eten wist ik wel dat dit geen dieet zou zijn waarbij je veel honger gevoel kon hebben. Die 2 gangen waren er pas 2 van de 6 momenten die je moet nemen op een dag.

Ik heb daarna meteen gekeken waar voor mij de dichtstbijzijnde Power Slim center zat en contact opgenomen en voor ik het wist had ik een afspraak voor een intakegesprek. Ik had het intakegesprek met Natalie die ook mijn coach zou worden als ik definitief zou gaan starten met Power Slim. Ik voelde me meteen op mijn gemak en wat ik nog steeds ontzettend waardeer is de eerlijkheid waarmee ze over het voedselplan van Power Slim sprak. Geen mooie verkoop praatjes maar gewoon waar het op staat. Natuurlijk de belangrijkste tip je moet er 100% achter staan anders houd je het niet vol en wordt het een duur geintje.

Voor zover ik al niet enthousiast was werd ik het na het intakegesprek helemaal en besloten om 1 juli 2012 te beginnen met Power Slim.

Ik kreeg het starterpakket mee naar huis zodat ik dat rustig kon bekijken en doorlezen en een plan kon maken hoe ik het vanaf 1 juli zou gaan aanpakken. Van bijna alle producten die Power Slim heeft zat er wel wat in het starterspakket . Op deze manier kon je bij houden wat je wel lekker vond en wat niet zodat je later geen producten zou aanschaffen die je niet lekker vindt. Als je kan kiezen uit allemaal producten die je lekker vindt om te eten kan je variëren en kijk je ook echt uit naar je eetmoment. Dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel om het voedselplan goed vol te houden.
Vanaf 1 juli was het dan zover en ik ben nog steeds blij dat ik de stap genomen heb.

Ik heb vanaf dag 1 dat ik met Power Slim begon geen honger gevoel gehad. De eerste 3 dagen was ik soms wat licht in mijn hoofd maar dat komt omdat je lichaam reageert op de verandering van voedsel en het afkicken van suikers en koolhydraten. Hier moet je even doorheen maar daarna ging ik me veel beter voelen. Ik kreeg meer energie, voelde me niet meer moe.

Gratis sporten en begeleiding

Omdat ik Power Slim ging doen bij Sport & Fitness Bushido kreeg ik ook de gelegenheid om gratis onbeperkt te sporten. Het bevordert het afvallen en het opbouwen van spiermassa. Ook je conditie gaat er extra snel op vooruit waardoor je nog meer energie krijgt. Ik zag er eerst ontzettend tegenop omdat ik me nooit prettig voelde op sportscholen, de drempel was voor mij altijd erg hoog om een sportschool binnen te stappen.
Bij Bushido heb ik daar geen moment last van gehad. Het is er zo gemoedelijk , een leuke sfeer en de begeleiding is er uitstekend!! Ik heb me eigenlijk gelijk over mijn angst heen gezet en ben vanaf de eerste week gelijk gaan sporten.

Aan het afbouwen

Ik ben nu een kleine 7 maanden verder en bijna 35 kilo afgevallen. Ik voel en ben echt een ander persoon. Ik hield me altijd vast dat ik gelukkig was maar naar mate ik afviel en mezelf zag veranderen kwam ik er toch wel achter dat het een beeld was dat ik me voorhield. De complimenten die je ontvangt van vrienden, familie ,collega’s zijn natuurlijk geweldig en een grotere stimulans om door te zetten is er bijna niet. Ik geniet elke dag van een uniform dat nu gewoon echt past en dat ik inmiddels in al heel wat maten kleiner heb moeten aanschaffen. Kleding bestellen en kopen is nu gewoon een groot plezier! Ook mijn werkzaamheden gaan stukken beter. Ik zie er niet meer tegenop om de trappen op te lopen, en als er inspannend werk gedaan moet worden zie ik er nu niet meer tegenop maar ik geef zelf aan dat ik het graag wil bewegen hoort er nu gewoon bij. Al met al alleen maar voordelen!!

Heb ik dan helemaal geen tegenslagen gehad?

Natuurlijk heb ik in die kleine 7 maanden ook wel eens moeilijke momenten gehad. Ik miste zo zeer niet de chips, patat of snoep maar miste echt wel eens een boterham met kaas of een gekookte aardappel bij het eten. Je ondergaat ineens zo’n verandering in je eet patroon dat het menselijk is om moeite te hebben. Ook op verjaardagen als de frituurpan aan ging had ik echt wel van zo dat ruikt lekker. Ik ben natuurlijk aan het afvallen maar dat betekent niet dat mijn neus dicht zit.

Ik nam naar een verjaardag dan altijd een traktatie voor mezelf mee. Dat deed ik door een product mee te nemen die ik zo lekker vind en dat dan hield voor speciale gelegenheden. De wafels van Power Slim zijn zo ontzettend lekker ( alle ster producten van powerslim zijn erg lekker) dat het als een traktatie voelt en je er op een verjaardag naar uitkijkt om het te nuttigen.

Ook heb ik echt wel eens dagen gehad dat het me heel veel moeite koste om niet eens wat anders te nemen, dat ik gewoon echt moe was tegen het verzetten van alle misleidingen. En ja het is me een keer overkomen dat ik een misstap maakte. Maar de manier waarop was al heel anders dan dat ik voorheen gedaan zou hebben. Geen hele zak meer maar echt een klein stukje. In plaats van dat ik me later schuldig voelde over mijn misstap haalde ik er juist de kracht uit dat ik het bij dat ene stukje heb kunnen laten ik kreeg er zo’n voldaan gevoel van kreeg dat ik daarna heel lang geen moeite meer had met verleidingen. Je bent en blijft een mens!

Zo’n situatie kon ik ook zonder problemen bespreken met mijn coach. Je wordt begrepen en je krijgt niet het gevoel dat je er op afgerekend wordt. Je doet het tenslotte voor jezelf.

Wat mij hielp om de verleidingen te weerstaan waren de wekelijkse resultaten als ik op controle ging. Het afvallen ging zo ontzettend goed dat ik dit niet wilde verstoren door een boterham of snack.

Mijn complimenten gaan echt uit naar mijn coach Natalie. Je heb niet alleen je wekelijkse controle maar ze staat ook tussen door open voor vragen of als je het echt even moeilijk heb, je haar kan bereiken voor een peptalk om er weer tegen aan te kunnen. Ook geeft ze goede adviezen hoe je het beste om kan gaan met Power Slim als je op vakantie gaat of de feestdagen die we net weer achter de rug hebben. Haar adviezen zijn zeer zeker menselijk. Je mag jezelf dan ook zeker wat extra’s gunnen maar doe het wel op een verantwoorde manier. Haar tips zijn dan gewoon super.

Ik ben nu langzaam aan het afbouwen om weer te kunnen eten zonder Power Slim producten. Dit gaat fase voor fase zodat je lichaam weer langzaam aan koolhydraten gaat wennen waardoor je niet gelijk weer aankomt.

Power Slim is niet alleen afvallen maar je wordt in die tijd met je neus op de feiten gedrukt waar het daarvoor allemaal mis ging. Zo ben ik er achter gekomen dat ik dagen had dat ik veel te weinig at door drukte op mijn werk maaltijden
over sloeg en op een gegeven moment de schade met verkeerde voeding inhaalde.
Ook producten waarvan ik dacht dat het wel gezond zou zijn achteraf helemaal niet zo gezond was.

Power Slim leert je echt een goed eet gewoonte aan te nemen en je klaar te stomen om dit ook vol te houden als je je streef gewicht bereikt hebt. De verantwoording na Power Slim ligt natuurlijk altijd bij jezelf. Als je na Power Slim je oude leefstijl weer terug gaat nemen zal je zeker weer aankomen maar dat geldt voor elk dieet of voedselplan. Je moet het tenslotte zelf doen. Ze helpen je vooral met de aanpak ervan.
Ik kan het iedereen aanraden die graag wat aan zijn of haar overgewicht wil doen.

Ik heb geen dag spijt gehad van mijn beslissing en ik hoop dat ik mensen met mijn verhaal kan en mag motiveren!

Op naar de laatste kilo’s!!

Veel liefs , Renate Vrijdag

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer