0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Greet van Veen

Mijn succes-storyGreet gebruik powerslim

Op 26 maart 2013 zitten Ina (mijn vriendin) en ik wat te drinken in afwachting van een voorstelling in het Beatrixtheater waar wij naartoe gaan. Vraagt mijn vriendin ineens of ik de volgende dag met haar meega naar Natalie in Tiel. Zij heeft daar een informatie-afspraak over afvallen en power slim. Ina had op een beurs al wat van deze producten geproefd en het leek haar wel een aanpak die voor haar zou kunnen werken. En wat ze geproefd had, was nog lekker ook!!!

Ik liep al lang rond met de gedachte: ik moet gaan lijnen, het wordt nu toch echt te erg!! Maar (ik ben al wat ouder) de angst voor rimpels in, met name, mijn gezicht en nek hield mij tegen. En uiteraard aan alle lekkere dingen die ik op mijn pad tegenkwam kon ik ook nog steeds geen weerstand bieden.

Ik ben meegegaan. Als het wat voor Ina is, is het ook wat voor mij, dacht ik. En als we beiden gaan lijnen hebben we steun aan elkaar. We hadden geen betere voedingscoach kunnen hebben: Natalie is laaiend enthousiast over power slim, weet alles goed uit te leggen en te vertellen en daarbij ook ontzettend aardig en gemotiveerd. Ina is gelijk begonnen!!

Natalie had maar 1 basispakket op voorraad dus ik moest even wachten, want ook ik was gelijk enthousiast en wilde beginnen. Eind van de week zou mijn basispakket er zijn. Maar het liep even anders: de volgende dag word ik gebeld en krijg te horen dat mijn broer dood gevonden is. Wat er dan allemaal door je heengaat en met je gebeurt, is met geen pen te beschrijven. Ina heeft Natalie gebeld en mijn situatie uitgelegd. En het (denken over) afvallen was even helemaal uit mijn systeem.

En toch is het overlijden van mijn broer mijn eye-opener geweest. Beiden: overgewicht, te hoge bloeddruk en medicatie daarvoor. Bij mijn broer speelden nog meer factoren mee, maar voor mij was nu het moment om af te vallen. Ik wilde en wil nog steeds zoveel mogelijk risico’s uitsluiten.

Dus: op 23 april 2013 ben ik begonnen met lijnen/afvallen met behulp van power slim. Mijn gewicht: 83,6 kg; streefgewicht: 65 kg. En op 28 augustus 2013 woog ik bij Natalie 64,2 kg. Ik heb het gehaald!!!!!

De power slim methode werkt voor mij prima: ik mag 6 x per dag eten! En dan toch afvallen! En nagenoeg alles is lekker. Je hebt eigenlijk niet in de gaten dat je aan het lijnen/afvallen bent. En nu dat ik op gewicht ben, eet ik nog 2 power slim producten per dag (tussendoortjes). Heerlijk!!

Natalie controleerde zeer regelmatig mijn bloeddruk en power slim had ook daarop een goede invloed: mijn bloeddruk ging dus omlaag. En tijdens mijn “afvalrace” is de medicatie van 100 mg naar 50 mg verlaagd. En nu heb ik intussen een 24-uurs registratie gehad en de uitkomst: GEEN MEDICATIE MEER!!!!!!! Uiteraard wel onder controle blijven, maar dat doe ik wel.

Het mogen stoppen met de medicatie voelt voor mij echt als een cadeautje. En ik merk dat ik me met alles beter voel. Het bewegen gaat makkelijker, ook in mijn werk. Ik werk in de thuiszorg en kom in veel verschillende thuissituaties en bij de een heb je meer ruimte dan bij de ander. Ik ben vrolijker, voel me meer zelfverzekerd en heb daardoor ook meer
zelfvertrouwen. Ik merk zelf dat ik straal. Ik durf er weer te zijn!!!!

Met mijn hele grote dank voor Natalie, zonder haar was het me niet gelukt. Zij weet altijd te motiveren, op te beuren als het even niet wil en blijft altijd positief. Zij heeft alle tijd voor je. En daarbij weet ze heel veel van de producten af en geeft daar ook heel goed advies over. En wat ze niet weet, vraagt ze na. Je krijgt altijd antwoord.

Natalie, als ik een hoed ophad, nam ik hem nu voor je af, ofwel “chapeau”!!!

Greet van Veen, Culemborg

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer