0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Nelly van Arkel

powerslim gezond afslanken 282021b3Nu is het mijn beurt!

Nelly van Arkel is inmiddels 16 kilo kwijt, terwijl ze eigenlijk had ingezet op 14 kilo. Op de vraag of ze het volhouden van het dieet zwaar heeft gevonden, antwoordt ze volmondig: "Nee".

Ze was al eens heel goed afgevallen. Gedurende de jaren slopen de kilo's er langzaam maar zeker weer aan. Maar wat ze ook probeerde het wilde maar niet lukken. "Wat ik ook probeerde of wat ik ook deed, er kwam alleen maar gewicht bij," vertelt Nelly. Helemaal onverklaarbaar was dat niet, want op dat moment had ze te maken met onrust. "Toen het rustiger werd, dacht ik, nu is het mijn beurt," vervolgt ze.

En zo gezegd zo gedaan. "Ik was het echt zat en had er goed over nagedacht, toen ik de stap zette," zegt Nelly. In maart was het zover en begon ze met afvallen bij Bushido met Power Slim. Vijf maanden later heeft ze het gewichtsverlies behaald dat ze wilde. Sterker nog; ze is twee kilo meer kwijt dan ze van tevoren had aangegeven.

De eerste dagen heeft ze wel honger gehad. "Maar die honger zit in je hoogd, want je hebt eigenlijk geen honger", vertelt Nelly. Daarna heeft ze het niet moeilijk gehad. Zelfs niet met de weekelijkse familiebrunch op zondagochtend. De broodjes van de brunch zijn in de eerste fases van het dieet uit den boze. In een later stadium worden ze weer aan het dieet gevoegd. Toch heeft de rest van het gezin hier niet onder hoeven lijden. "Ik heb het er niet moeilijk mee gehad en voor de anderen moet alles gewoon doorgaan," zegt Nelly.

Ook tijdens de vakantie heeft ze zich keurig aan het dieet gehouden en dat was heel prima te doen. "Want," zo vertelt Nelly "ze hadden bijvoorbeeld ook salades, vis, en eieren en ga zo maar door". Het opgeven van de koolhydraten is voor haar dan ook nooit een probleem geweest. "De koolhydraten heb ik niet gemist. Het enige wat ik gemist heb is fruit, maar dat mag in fase 2 weer worden toegevoegd aan het dieet," zegt ze.
- See more at: http://www.sportschoolbushido.nl/afslanken-powerslim.html#sthash.0QFagrxh.dpuf

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer