0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Marcel en Monique

powerslim gewicht 49cfade2Gewicht verliezen met Power Slim: "Je moet het zelf doen".

Langzaam maar zeker zwaarder worden, tot het punt is bereikt waarop je vindt dat er iets aan gedaan moet worden. Zo ging het bij Marcel Bobeldijk en Monique Theisen, die besloten om te vallen met behulp van Power Slim. Met resultaat, want ruim vijf weken later slaat de weegschaal bij allebei tien kilo minder uit.

"We hebben allebei geen extreem overgewicht, maar toch wil je rond je veertigste dat buikje kwijt", vertelt Marcel. Dus besloten ze samen om Power Slim te gaan gebruiken en hun voedingspatroon en bewegingspatroon drastisch aan te passen. Nu eten ze zes keer op een dag. Varièrend van shakes, toast, yoghurt met muesli tot aan garnalen, zalm, repen en borrelnootjes. Natuurlijk niet altijd de makkelijkste opgave. "Na vijf weken komt de shake je 's ochtends de neus wel uit, maar dat komt meer doordat je niet kunt eten wat je wilt", legt Marcel uit. Maar er zijn ook zeker lichtpuntjes. "Ik neem 's ochtends tussendoor vaak een pakje chocomelk mee, omdat dat handig is op het werk. Maar die smaakt net zoals gewone".

Het meest kijkt Marcel uit naar het tussendoortje in de middag, een reep. Volgens hem het lekkerste uit het assortiment van Power Slim. Maar ook vergeleken met producten buiten het dieet, heerlijk. "Daar kan geen Mars tegenop", vertelt hij.

Als het om afvallen gaat is hij heel duidelijk. "Je moet het doen en je moet zelf de ballen hebben om het te doen", zegt hij. Waarmee hij aan wil geven dat Power Slim een middel is om je doel te bereiken, maar je zelf wel door moet zetten. Hij steekt ook niet onder stoelen of banken, dat hij het zelf ook niet altijd makkelijk vindt. "Ik had, in tegenstelling tot mijn partner, in het begin veel trek. Zeker de tweede of derde dag heb je een rotdag, omdat je lichaam omslaat. Maar het gaat steeds beter en het is goed te doen", verzekert hij.

Dat het dieet goed te combineren is met een gezin bewijst dit stel met een schoolgaande dochter. Als zij vis of vlees met groeten eten, krijgt hun dochter iets anders. "Dat betekent dat je voor haar soms friet staat te bakken. Soms proef ik er eentje en denk lekker, maar daar blijft het dan bij. Eentje proeven verstoort het dieet niet", biecht hij op.

Behalve een ander eetpatroon, zijn ze ook meer gaan bewegen. De sportschool is voor hen beiden lastig en niet altijd even goed in te passen. Als alternatief hebben ze thuis een spinbike staan, waar ze vier tot vijf keer per week op trainen. "Ik heb niet de discipline om naar de sportschool te gaan, daarom doen we het zo", vertelt hij.

Dan rest nog de vraag of het dieet ook daadwerkelijk het voedingspatroon heeft veranderd. "Ik heb in de supermarkt al crackers gezien die veel minder koolhydraten bevatten, daar kan ik straks goed mee ontbijten. Daarnaast hoef je geen zak chips leeg te eten. En hoe vaak komt het wel niet voor dat je nog een keertje pasta opschept, omdat er nog in de pan zit, terwijl je eigenlijk geen trek meer hebt?" vertelt Marcel.

Marcel zou Power Slim zeker aan anderen aanraden. Volgens hem is het heel goed te doen.

Wilt u meer weten over afslanken met behulp van Power Slim? Maak vrijblijvend een afspraak met de voedingscoach van Sport & Fitness Bushido.
- See more at: http://www.sportschoolbushido.nl/afslanken-powerslim.html#sthash.0QFagrxh.dpuf

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer