0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Arianne Bijl

Arianne gebruik powerslimAlweer een strijd tegen de overtolige kilo's..

Tot zover ik me kan herinneren heb ik altijd al overgewicht gehad.. Ik was vroeger altijd het meisje op school wat dikker was en ja daar word je soms toch wel hard mee geconfronteerd maar ook daar wen je op een gegeven moment aan. Naarmate je ouder wordt ben je toch steeds meer met je uiterlijk bezig dus ook ik heb vanaf mijn twintigste diverse malen pogingen gedaan om af te vallen en soms lukte dat ook goed maar dan krijg je in de loop van de tijd toch weer te maken met het bekende jojo effect, 20 kilo afvallen en 30 kilo zwaarder worden wat op zich natuurlijk erg frustrerend is en op een gegeven moment heb ik voor mezelf besloten om toch maar tevreden met mezelf te zijn.

Begin 2012 zat ik naar een programma van RTL4 te kijken over gezondheid en daar kwam een item voorbij over PowerSlim maar mijn eerste gedachte was gewoon, ja ja zal best 40 kilo afvallen in 6 maanden tijd, ik geloof er niks van maar toch bleef het door mijn hoofd spoken en op een gegeven moment ben ik mezelf eens goed in gaan lezen op de website van PowerSlim en werd er eerlijk gezegd alleen maar enthousiaster van. Op de site van PowerSlim zag ik dat Sport & fitness Bushido in Tiel geregistreerd stond als PowerSlim center dus voor mij was de keuze niet zo moeilijk dus in mei 2012 heb ik toch maar de telefoon gepakt en gebeld om een afspraak te maken. Op de dag van de afspraak was ik toch een beetje zenuwachtig want je moet toch een sportschool binnen lopen en dat strook ik dan automatisch met dames met een mooi slank lijf en dan voel je je even vervelend maar vanaf de eerste minuut dat ik daar naar binnen liep voelde ik me gelijk op mijn gemak en was mijn gedachte totaal verkeerd. In de sportschool hangt een hele relaxte en aangename sfeer en van je bekeken of aangestaard voelen was totaal geen sprake. Ik had mijn intakegesprek met Natalie en ze heeft echt de tijd voor me genomen om alles goed uit te leggen en geen mooie praatjes verteld om je een product aan te smeren en ik was zo enthousiast dat ik naar huis ben gegaan met het starterspakket onder mijn arm.

Thuis lekker op de bank gaan zitten en alle informatie nog eens goed doorgelezen en gekeken welke producten ze allemaal hebben. De voornaamste reden dat ik voor PowerSlim heb gekozen is omdat het assortiment zo ruim is en je mag op enkele dingen na toch nog heel veel gewone producten zoals groente, vlees, kipfilet en broodbeleg eten waardoor je zoveel variatie hebt dat je echt iedere dag afwisselend kan eten. Ik weet nog goed dat Natalie tegen mij zei: Arianne je hebt 6 eetmomenten per dag met PowerSlim en daar moet je je echt aan houden. Ik dacht, dat gaat me nooit lukken want ik ben altijd iemand geweest die het ontbijt oversloeg en maximaal 3 eetmomenten op een dag
had. De week erop had ik weer een afspraak en deze keer werd ik gewogen en gemeten en ja dan wordt je toch wel weer hard geconfronteerd met mijn overgewicht. Mijn vetpercentage was meer dan 50% en ondanks dat ik wist, ik ben dik, schrok ik er toch wel van.

De eerste dagen is het even zoeken naar de juiste balans en wat je lekker vindt en vooral op welk tijdstip je iets lekker vindt maar daar in het starterspakket zit van alles wat om dat juist uit te vinden en ook een hele makkelijke kaart waarop je aan kan kruisen wat je wel of niet lekker vindt zodat je dat de volgende keer gewoon kan kopen. Na een week was ik al een paar kilo afgevallen en dat motiveert je echt want nu zie je zelf, het zijn geen mooie praatjes het dieet werkt echt zolang je jezelf maar aan de regeltjes houdt. Als je bij Bushido deel gaat nemen aan PowerSlim mag je ook nog gratis onbeperkt sporten, dat is helemaal top maar daar heb ik toch enkele tijd mee gewacht omdat dan toch weer die onzekerheid een rol gaat spelen.. Ik als zwaarlijvige tussen al die slanke dames. Maar na een tijdje toch een proefles BodyShape meegedaan en ik moet je zeggen dat het me uitstekend is bevallen en ga nu fanatiek iedere donderdagavond lekker sporten. De eerste paar weken wel heel veel spierpijn gehad maar als je klaar bent met dat uurtje sporten is dat echt een heerlijk gevoel. Wel heb ik bijna iedere avond een half uur tot een uur gewandeld samen met mijn partner. Ook hij wilde graag wat kilo’s afvallen en hij heeft met de avondmaaltijd met mijn programma meegegeten en geen tussendoortjes meer genomen en ook hij heeft een verbluffend resultaat geboekt.

Ik had voor mezelf niet echt een streefgewicht in gedachten en zei tegen mezelf en Natalie, ik wil onder de 100 kilo uitkomen en dan gewoon zien tot hoever ik kan komen maar als je eenmaal bezig bent wordt je steeds fanatieker en ja zolang de kilo’s er toch af blijven gaan ga je gewoon door. Heel veel mensen in mijn omgeving en vooral mijn ouders hadden op een gegeven moment zoiets van, ja Arianne nou is het wel genoeg hoor want ze kenden mij eigenlijk niet anders dan dat meisje/vrouw met overgewicht.. Ik ben in het verleden net al zovelen vaker afgevallen maar met PowerSlim boek je ook met de centimeters die je verliest een verbluffend resultaat. Mijn moeder zei tegen mij: Je hebt nog nooit zulke dunne benen gehad zoals nu want met wat voor soort dieet ik ook bezig was of had gedaan, mijn benen blijven altijd erg fors en werden nooit dunner!!

Ik had mezelf de tijd gegeven tot de kerst 2012 en dan wilde ik onder begeleiding van Natalie af gaan bouwen, en niet zo zeer dat ik me met de kerst helemaal vol wilde gaan eten maar op een gegeven moment ben je klaar als je een schitterend resultaat hebt geboekt en moet je niet door gaan slaan. Ik ben verschrikkelijk trots op mezelf en krijg van iedereen geweldige complimenten en hele leuke reacties. Zelfs kleding kopen is weer leuker want voorheen was je aangewezen op 1 of 2 winkels en in deze tijd kun je best leuke en vlotte kleding kopen in grote maten maar het blijft toch leuker om ook echt iets vlots te kopen. Toen ik begon heb ik gezegd, ik ga net zolang door totdat ik een leuke jeans kan kopen van G-star en dat is me gelukt en zelfs niet in de grootste damesmaat die ze verkopen dus ik kan wel zeggen dat ik trots ben op mezelf.

Heb ik geen momenten gekend dat ik er helemaal klaar mee was of dat ik alles wat los en vast zat op wilde eten? Ja ook die tijd heb ik gehad! Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die met een dieet bezig zijn zonder eens een baaldag of vreet bui te hebben. Ik heb zo’n vreet bui gelukkig maar 1 keer gehad en heb echt letterlijk het hele weekend van alles naar binnen gepropt van chips tot patat en als je mij nu vraagt had je honger dan, nee ik had geen honger want je
eet 6x per dag met PowerSlim maar op zo’n moment wil je denk ik je hersens prikkelen waardoor je het idee krijgt van, zo ik heb dit gewoon opgegeten en ja dan de vraag was het lekker, nee eigenlijk niet en achteraf had ik zoveel spijt maar ja dan is het al te laat. Een paar dagen later moest ik bij Natalie op de weegschaal gaan staan en ja Arianne was bijna een kilo aangekomen dus heb het er met Natalie over gehad en zij stelde mij gerust en zei dat zulke dingen heel normaal zijn en motiveert je dan toch weer om het weer vrolijk op te pakken. Natalie zegt gewoon eerlijk tegen je hoe de vork in de steel zit en de enige die ervoor kan zorgen dat je afvalt ben jij zelf, zolang je maar in jezelf blijft geloven dat je het kan. Ik weet nog goed met een “bekend” dieet wat ik jaren geleden heb gevolgd ik ook eens een kilo aan was gekomen toen ik bij een dame gewogen moest worden en ze heeft me nog net niet uitgescholden maar wel flink lelijk gedaan en ik denk dat zo’n vrouw op zo’n moment denkt dat ze je daardoor motiveert maar het tegenover gestelde is waar, dat motiveert niet. Natalie is erg aardig en wordt nooit boos want je verpest het tenslotte voor jezelf, ze adviseert je en kunt ten alle tijden met haar bellen, sms-en of een App sturen als je denkt haar hulp nodig te hebben.

En ja het gewone leven gaat gewoon door dus ook ik heb te maken gekregen met feestjes, BBQ en de zomervakantie en zelfs met deze gelegenheden ben ik niet aangekomen maar heb wel op mijn eigen manier gezellig meegedaan en bijvoorbeeld met een BBQ terwijl iedereen zich volstopt met stokbrood en salade heb ik gewoon 1 of 2 stukjes vlees gepakt met sla. Ik had voor mijn gevoel gezond gegeten maar toch lekker voor de gezelligheid meegedaan zonder dat mensen onbewust misschien tegen je zeggen: nou nou jij eet alleen maar konijnenvoer!! Zo zijn er natuurlijk nog veel meer momenten maar bij PowerSlim hebben zo zoveel kant en klare producten die je zo in je tas mee kunt nemen zoals een reep of nootjes en ja de gezelligheid ligt hem in de persoon zelf en niet met wat je eet!

Het is nu inmiddels half januari en heb mijn streefgewicht gehaald. Bij mijn laatste weging stonden het vetpercentage, spiermassa en water allemaal in de vakjes "ok" en ik ben apetrots op mezelf dat ik het toch maar heb geflikt. Ik ga nu beginnen met fase 3, zelf mijn weg vinden in het eten. Heb volkoren pasta en rijst aangeschaft en koolhydratenvrij brood dus het begin is er...

En ja afvallen is natuurlijk een hele goede prestatie maar op gewicht blijven nog veel meer maar nu ik zoveel af ben gevallen wil ik niet meer terug naar hoe ik was in mei 2012 en daar ga ik zelf voor zorgen samen met de hulp van Natalie want het eerste jaar nadat je op je streefgewicht bent blijf je iedere maand toch onder controle zodat je toch een beetje de spreekwoordelijke stok achter de deur hebt. Ik wil Natalie bij deze dan ook bedanken voor haar goede hulp en ze krijgt het steeds maar weer voor elkaar om je te blijven motiveren ondanks dat je zelf wel eens een dip hebt!

In mei 2012 was mijn gewicht: 124,6 kilo.

In januari 2013 weeg ik: 81 kilo.

In totaal ben ik over mijn hele lichaam 110cm kwijt!!

Dus zoals jullie zien ben ik ruim 40 kilo afgevallen!! Mijn partner is door met mij mee te doen ook 27 kilo afgevallen dus ook voor hem mijn petje af want in tijden dat ik geen zin had om te wandelen trok hij me van de bank af en gaf me dat laatste zetje om toch te gaan bewegen.

Ik hoop echt dat mijn verhaal jullie net dat laatste zetje
geeft om ook met PowerSlim te beginnen dus ik zou zeggen, bel met Natalie voor een intakegesprek en neem maar van mij aan dat je dan helemaal gemotiveerd bent.

Groetjes Arianne Bijl
- See more at: http://www.sportschoolbushido.nl/afslanken-powerslim.html#sthash.0QFagrxh.dpuf

Afslankinstituut

Specialist in

  • PowerSlim
  • Ultratone Dreamshaper
  • Maximus Trilipo
  • Orthomoleculair voedingsadviseur
  • Voedingsdeskundige
  • Voedingscoach

Contact

J.D. van Leeuwenstraat 17
4001 XE Tiel

Bel of mail ons

0344 65 50 99 / GSM 06 54 36 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werken met

PowerSlim
Longivity

Privacy statement | Cookie statement | Disclaimer