Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Mia de Lusenet-Koster

Groot fan van Power Slim geworden

In oktober van dit jaar besloot ik om eens en vooral voor altijd van de overtollige kilo’s af te komen. Ik ben 65 jaar en dan is het niet gemakkelijk om af te vallen. Niet snoepen, niet drinken en niet te veel eten. Dat helpt wel maar nooit voor lang. Op een gegeven moment ontbreekt de motivatie gewoon. Met Power Slim is dit wel gelukt en ben ik nu (6 december) op mijn streefgewicht. In totaal ben ik zo’n 10 kilo afgevallen en voel me daar niet alleen een heel stuk bij beter bij, het doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Mijn huid ziet er gezond uit en ik heb weer energie!

Recepten op de website van Power Slim

Ik ben een groot fan van Power Slim geworden. De Power Slim producten en maaltijdsuggesties zijn bijna allemaal heerlijk. Als je iets niet zo lekker vind is er altijd een alternatief en ook de recepten op de website van Power Slim zijn allemaal heerlijk en niet moeilijk om te bereiden. 

Coaching, steun en wijze raad

Bedankt Natalie voor je coaching, steun en wijze raad. Nu moet ik natuurlijk wel op gewicht blijven, maar ook daar voorziet Power Slim in met goede tips, zodat dat niet zo moeilijk moet zijn. Kortom iedereen die af wil vallen, ook al ben je al toe aan je AOW, raad ik Power Slim van harte aan.

Mia de Lusenet-Koster